Regio Transport

Profiteer nu van onze voordelige transport mogelijkheden!

white van

Onze bus met chauffeur al vanaf € 35!!

Heeft u iets gekocht op marktplaats, op een veilingsite of winkel zonder (snelle) bezorging en heeft u zelf niet de mogelijkheden om te zorgen voor het tilwerk en/of transport?

Met onze transportservice bent u verzekerd van snel, betrouwbaar en betaalbaar vervoer van uw nieuwe aankopen en/of bezittingen. Doordat wij de beschikking hebben over verschillende typen voertuigen en door ritten per regio te combineren, kunnen wij u de beste tarieven bieden!

Actie Tarieven*

                                  30 min      60 min     90 min     120 min    150 min
Bus met chauffeur        €  35,-       € 47,50      €  60      € 72,50    €  85 
Bus incl. 2 verhuizers    € 57,50     € 70,-        € 105     € 117,50   € 152,50

Op al onze transporten zijn onze transportvoorwaarden van kracht.
Al onze tarieven zijn inclusief btw.

Onze werkwijze

Uw spullen worden door onze chauffeur opgehaald op de gewenste locatie. Dit kan bij u thuis zijn, bij een opslagruimte of op een andere locatie zoals het ophaaladres van een aankoop op marktplaats. Ook zorgen wij voor bezorging van uw Ikea aankopen of aankopen in overige (meubel)winkels, bouwmarkten, etc.

Het in- en uitladen gebeurd door u zelf, maar u kunt rekenen op hulp van de chauffeur. Indien gewenst kan er van te voren worden afgesproken dat de chauffeur zorgt voor het in- en uitladen.
Vanuit veiligheidsoverwegingen geldt dit niet voor witgoed, zwaardere meubels of andere zware objecten. Hierbij dient er namelijk altijd een tweede sjouwhulp aanwezig te zijn bij het in- en uitladen. Indien u gebruik wenst te maken van een extra transport hulp, dan wordt het in- en uitladen volledig door onze professionals gedaan.


*Tarieven en actievoorwaarden
Het starttarief van € 35,- geldt voor de eerste 30 minuten binnen onze regio. De benodigde (extra) transporttijd wordt per half uur, naar boven afgerond.
Indien de aanrijtijd groter is dan 15 minuten, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht (dit wordt altijd helder gecommuniceerd bij de aanvraag van uw transport).
Extra transporthulp kan ingeschakeld worden vanaf € 22,50 per uur.
Indien het inlaad- en uitlaadadres 12 of meer kilometer van elkaar liggen, dan kunnen wij op basis van het aantal kilometer een extra toeslag doorberekenen (dit wordt altijd helder gecommuniceerd bij de aanvraag van uw transport).
Voor grotere en/of langere ladingen hebben wij tevens de beschikking over een bakwagen (18 m3) waarvoor een kleine toeslag in rekening wordt gebracht.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, klikt u hier.